Avslutningen hösten 2007

 

 
 

Spelmanslaget Sluss-Draget underhöll i sista pausen

 

Söndagen 2 dec. hade vi liten avslutning, då det var sista söndagen för denna höst som Sune o Margareta var dansledare. De hade förhinder att delta i avslutningen söndagen 9 dec. Traditionsenligt fick Margareta o Sune blommor, men även choklad.

Vid avslutningen 9 dec. åt vi litet julbord, men naggande gott. Tack festkommittén för allt arbete!

Vi dansade i 1 1/2 timme till musik av Peo, som denna gång tagit med sig dragspelskollegan Monica! Fin dansmusik och trevliga danser.

Efter dansen, kaffe o tårta samt lotteridragning. Vi fick en stunds underhållning av ett manstarkt spelmanslag - Sluss-draget. Tack för fin underhållning.
Tiden rann fort iväg. Blommor och i några fall, choklad, fick dansledarna Jan-Inge/Lena och Peo, Monica, Sten o Britt, Carin samt Elsa!

Vill du se några bilder, klicka på denna länk.

 

 
 

Söndagen den 21 oktober dansade vi till spelmanslaget Kafferast

 

 Tillbaka till toppen (meny)


Avslutningen våren 2007

Vårens danser avslutades för första gången i Skepplanda bygdegård. Rymlig och mycket bra lokal, som vi hyr även till hösten 2007. Vi var 80 personer som deltog.
Vi startade med att äta ett fint påskbord, framdukat av Festkommittén. Sedan dansade vi i en och halv timme till förnämlig CD-musik, från Sunes anläggning. Vi fick lära oss dansen "I mina spår" - en ganska ny dans. Vi repeterade den härliga dansen "Vikasving", som har vissa besvärligheter att övervinna. Vi dansade naturligtvis ett antal "vanliga" danser också. Sista halvtimmen kaffe med tårta och lottdragning.

Dansledarna Sune o Margareta fick blommor, som tack för vårens danskvällar. Dansledarna Jan-Inge o Lena, inbjudna för kvällen, fick en likadan blombukett, som tack för sina 5 danskvällar. Jan-Olof o Monica ställde upp en danskväll, när Jan-Inge var sjuk.
Sten o Britt, Carin och Elsa fick även blommor för sina insatser.

Tack Festkommittén!! Tack Sune o Margareta för en trevlig danskväll med något att "bita i".
Tack även dansare från Trollhättan/Vänersborg, som hjälpte till med visning av danser.

Vill du se några bilder från avslutningen, klicka på denna länk. Ett nytt dokument startar.

2008-09-20